Bildspel

...

onsdag 28 december 2016

Ännu mer distans

Idag kördes det tredje distanspasset på mindre än vecka. Riktigt skönt med ledigheten så att man kan få klämma in lite base miles. Det blev en runda norrut tillsammans med klubbkamraterna Michael och Carl. Gav mig iväg strax efter åtta, då det fortfarande var mörkt, så lamporna hängde med. Mötte upp de andra två på vägen mot Valkärra och sedan styrde vi norrut. Det var ganska kallt på morgonen, ett par minusgrader, men solen värmde lite grann när den väl orkade upp över horisonten. 

Det var minst sagt begränsad sikt på vägen hem idag.
Körde på riktigt fina vägar idag. Smala, kurviga och böljande upp och ner. Hamnade till och med på en grusväg ett tag. Hårt packad grus så det var inga problem med racerdäcken. På vägen hem möttes vi av en dimma i höjd med Teckomatorp. Fick slå på lamporna igen för att känna mig trafiksäker. 

Efter drygt 4 timmars cykling och 120 nya kilometer på kontot var jag hemma igen. Då var det dags för hemmapasset. Nu var det Ulrikas tur att ut och cykla. Hon skulle köra några varv på Järavallan. Så jag hade lovat att fixa lunch när jag kom hem. Blev pannkakor, men först ett besökt på affären för att handla lite mer mjölk. Pannkakor måste vara det optimala after bike käket, synd bara att det är så drygt att stå och steka dem.

Imorgon jobbar Ulrika, så det blir ingen utecykling för mig dagtid. Ska istället försöka hitta på något med barnen och kanske hinna med och fixa lite i badrummet så att det blir klart någon gång. Men någon slags cykling ska jag väl hinna med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar