Bildspel

...

lördag 24 december 2016

Lucka 24 - 500km eller?

Så äntligen blev det julafton. Alve blev ledsen för att han inte fick öppna julklapparna direkt på morgonen. Det där med tålamod är svårt för en femåring. Jag hade också begränsat med tålamod och drog ut på en cykelrunda på morgonen. En drygt timme blev det och 32km på de sydhalländska slätterna. Har funderat lite på att göra Rapha Festive 500, vilket innebär att man ska cykla 500kr från julafton till nyårsafton. Kan bli svårt det där, men nu är det ju bara 478 km kvar.

Kalle Ankas julafton är tyd-
ligen fortfarnde kul.
Efter cykelturen blev det frukost för min del och lite häng med barnen i TV-soffan. Sedan lunch och sedan mer häng och sedan fika och så var klockan helt plötsligt tre och det var dags för TV-soffan igen och Kalle Anka. Efter det kom tomten och sedan paketöppning. Barnen var glada för sina julklappar, trots att en av klapparna innehöll en stor besvikelse. Signe fick ett Minecraft-lego och skulle bygga ihop det. Ganska snart efter öppnandet märkte vi att det saknades en påse och i beskrivningen var de 16 första sidorna utskurna. WTF?!? Efter lite närmare synande av förpackningen såg den ovanligt naggad ut i kanterna. Vi spekulerar i att någon köpt legot från början, tagit ut en påse, skurit sidorna ur byggbeskrivningen för den påsen och sedan limmat ihop förpackningen igen. Sedan returnerat den till webbutiken där Signes mormor och morfar hade köpt den. Eventuellt har den gjort samma sak från andra nätbutiker, men tagit ut påse 2 och 3 istället.

Alve som Kylo Ren
Besviken Signe
Efter paketöppnandet blev det legobyggande och mer TV-tittande innan det var dags för julmat. Efter det var klockan ganska mycket och barnen gick och la sig. Vi vuxna satte oss och spelade ett frågesportspel - Vem vet mest. Ganska kul faktiskt, trots att jag inte vann. Först efter kl 1 blev det läggdags och nu ligger jag och skriver detta inlägg i sängen. Ska snart stänga ner datorn, men innan dess ska jag surfa in på ridewithgps.com och fundera ut en runda för morgondagens cykling.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar